Drømmer du om at skrive en e-bog?

Har du nogensinde overvejet at skrive en e-bog om et fagligt emne? Men er du strandet et sted på vejen. Enten allerede inden du gik i gang eller måske midt i processen?

Så er der hjælp at hente her.

På dette onlinekursus guides du igennem alle steps til at skrive din egen e-bog. Lige fra overvejelsen om hvorfor du vil skrive en e-bog, hvad du vil skrive om og hvordan, henover struktur og skriveproces og til sidst til layoutet af din e-bog.

Kurset er derfor både et skrivekursus, et layoutkursus og et program, som får dig hele vejen i mål med din e-bog.

Du modtager kurset i en kursusplatform, hvor du selv kan gennemføre kurset online, så du kan bruge den tid på de forskellige steps, som du har brug for. Og næste gang du får en ide til en e-bog, så følger du bare alle trin en gang til.

2 gange om året har du mulighed for at deltage i kurset i en gruppe sammen med andre. Køber du kurset nu, får du adgang til næste runde, som starter 12.09.22. Læs mere om forløbet her.

“Skriv din e-bog nu!” består af:

  • En e-bog (selvfølgelig) med en gennemgang af de 10 moduler, du skal igennem, før din e-bog er færdig. E-bogen er opdelt i moduler på en kursusplatform, hvor du guides igennem alle step.
  • Arbejdsark med opgaver, som hjælper dig i mål med din e-bog.
  • Videoinstruktioner til de steps, som forklares bedst i denne form.
  • Skabeloner til layout af din e-bog i programmet Canva.
  • Når først du har modtaget e-bogen og kurset er det dit til evigt eje. Så du kan skrive ikke bare én, men mange e-bøger. Og du kan faktisk også bruge kurset til at komme godt i gang med at skrive fysiske bøger.

Det skal du igennem

Modul 1: Derfor skal du skrive en e-bog
Modul 2: Få styr på din målgruppe
Modul 3: Find din e-bogstype
Modul 4: Find din niche og din vinkel
Modul 5: Skab struktur på dit indhold
Modul 6: Find din skrivestil
Modul 7: Skriv derudaf
Modul 8: Ret og rediger
Modul 9: Gør dit indhold lækkert
Modul 10: Få din e-bog ud at leve

 

Praktisk info

Pris: 2.390 kr. + moms

Når du har tilmeldt dig og betalt, får du en mail med link direkte til kursussiden, som du kan tilgå så ofte, du vil.

Og næste gang, der er livegennemgang af kurset, får du også direkte adgang til dette. Læs mere her.

Vil du skrive en e-bog, så er det nu.

Derfor skal du skrive en e-bog

  • Du får vist din målgruppe hvem du er, og hvad du kan
  • Stor brandingværdi
  • Mere tyngde end blogindlæg, opslag på sociale medier og hjemmeside
  • Nemmere end at lave en rigtig bog
  • Forfatter = ekspert. Det betyder, at en e-bog kan åbne for nye muligheder, flere kunder, nye typer opgaver og ikke mindst en højere pris for din ekspertise. (dog kræver det lidt mere end en 10 siders e-bog at blive opfattet som forfatter)

KØB KURSET HER:

Andre siger om kurset:

“Jeg fik en e-bog og et forløb med tilhørende opgaver, som holdt mig i hånden hele vejen igennem processen. Dertil får man skabeloner og videovejledning til selve opsætningen af e-bogen. Det er meget konkret, så man kommer i mål.”

Andre siger om kurset:

“Jeg tror aldrig, jeg havde fået skrevet min e-bog uden kurset – kurset gjorde ligesom, at jeg kom igennem alle faser i det at skrive en e-bog.
Det er jo også faser, man som nybegynder ikke ved, man skal igennem.

Kurset sørger for, at man får alt med fra start til slut. Man undgår mange tvivlsituationer og kommer mere flydende igennem processen.”

Svar på ofte stillede spørgsmål om “Skriv din e-bog nu!”

Kan jeg virkelig selv skrive en e-bog uden anden hjælp end kurset?

Ja, det kan du. Kurset guider dig hele vejen igennem. Hvis du ikke er vant til at skrive, vil det være en god ide at få andre til at læse den igennem, inden du sender den ud i verden, men det guider jeg faktisk også til i kurset. Så har du lyst til at skrive den e-bog, så kast dig ud i det.

Hvor meget tid skal jeg bruge på kurset?

Det er svært at svare på hvor lang tid, du skal bruge, da det vil være forskelligt fra person til person og fra e-bog til e-bog. Hvis du skriver en lang e-bog, har brug for at indhente ny viden eller interviewe andre eller vil have mere kompliceret layout, vil det helt naturligt komme til at tage længere tid, end hvis du skriver en kort guide til et specifikt emne, hvor du allerede har den viden, du vil dele. Mit individuelle forløb varer 4 uger, fordi det som udgangspunkt er realistisk at komme i mål med en god e-bog på 4 uger.

Jeg ved ikke noget om layout, kan jeg virkelig layoute min e-bog selv?

På kurset får du en række skabeloner til at sætte din bog op i programmet Canva (i en gratis version). Det er et meget lettilgængeligt program, og du får anvisninger på, hvordan du griber det an. Hvis din bog kræver mere avanceret layout, er du nødt til at finde hjælp et andet sted, men langt de fleste vil kunne lave en flot e-bog ud fra anvisningerne i kurset.

Jeg vil gerne skrive en skønlitterær e-bog. Er kurset noget for mig?

Nej, desværre ikke. Kurset har fokus på faglige e-bøger, forstået som alle andre typer e-bøger end skønlitterære. F.eks. guides, formidling af faglig viden, deling af personlige historier og cases og lignende.

JA TAK, JEG VIL SKRIVE MIN E-BOG NU

Om Janni Pilgaard og Balancebaren Media

Jeg har elsket e-bøger i mange år. Det startede med, at jeg selv skrev en e-bog i 2013, som fik virkelig stor succes. Den nåede ud til over 60.000 mennesker og gav mig en række nye muligheder. Dengang opdagede jeg, at e-bøger kan noget ganske særligt. Siden har jeg hjulpet andre med at producere e-bøger til forskellige formål.

Jeg er journalist og driver virksomheden Balancebaren Media. Her hjælper jeg forskellige brands med at skabe god kommunikation og har en platform, hvor jeg inspirerer til at finde en god hverdagsbalance (heraf virksomhedens navn).