Drømmer du om at få dit navn på forsiden af en e-bog?

Har du nogensinde overvejet at skrive en e-bog om et fagligt emne? Men er du strandet et sted på vejen. Enten allerede inden du gik i gang eller måske midt i processen?

Så er der hjælp at hente her.

På dette onlinekursus guides du igennem alle steps til at skrive din egen e-bog. Lige fra overvejelsen om hvorfor du vil skrive en e-bog, hvad du vil skrive om og hvordan, henover struktur og skriveproces og til sidst til layoutet af din e-bog.

Du gennemfører selv kurset online, så du kan bruge den tid på de forskellige steps, som du har brug for. Og næste gang du får en ide til en e-bog, så følger du bare alle trin en gang til.

 

Kurset består af:

  • En e-bog (selvfølgelig) med en gennemgang af de 10 moduler, du skal igennem, før din e-bog er færdig. (sendes til dig på mail, når du har købt kurset).
  • Arbejdsark, som hjælper dig i mål med din e-bog (sendes også til dig på mail)
  • Videoinstruktioner til de steps, som forklares bedst i denne form (der er links i e-bogen)
  • Når først du har modtaget e-bogen er den og resten af kurset dit til evigt eje. Så du kan skrive ikke bare én, men mange e-bøger.

Det skal du igennem

Modul 1: Derfor skal du skrive en e-bog
Modul 2: Få styr på din målgruppe
Modul 3: Find din e-bogstype
Modul 4: Find din niche og din vinkel
Modul 5: Skab struktur på dit indhold
Modul 6: Find din skrivestil
Modul 7: Skriv derudaf
Modul 8: Ret og rediger
Modul 9: Gør dit indhold lækkert
Modul 10: Få din e-bog ud at leve

 

Praktisk info

Kurset er endnu ikke udbudt til salg. Tilmeld dig min nyhedsmail med fokus på e-bøger og få besked, når det er klart.

Derfor skal du skrive en e-bog

  • Du får vist din målgruppe hvem du er, og hvad du kan
  • Stor brandingværdi
  • Mere tyngde end blogindlæg, opslag på sociale medier og hjemmeside
  • Nemmere end at lave en rigtig bog
  • Forfatter = ekspert. Det betyder, at en e-bog kan åbne for nye muligheder, flere kunder, nye typer opgaver og ikke mindst en højere pris for din ekspertise. (dog kræver det lidt mere end en 10 siders e-bog at blive opfattet som forfatter)

Vil du skrive en e-bog?

Så tilmeld dig nyhedsmailen og få besked, når det frigives

* indicates required

Om Janni Pilgaard og Balancebaren Media

Jeg har elsket e-bøger i mange år. Det startede med, at jeg selv skrev en e-bog i 2013, som fik virkelig stor succes. Den nåede ud til over 60.000 mennesker og gav mig en række nye muligheder. Dengang opdagede jeg, at e-bøger kan noget ganske særligt. Siden har jeg hjulpet andre med at producere e-bøger til forskellige formål.

Jeg er journalist og driver virksomheden Balancebaren Media. Her hjælper jeg forskellige brands med at skabe god kommunikation og har en platform, hvor jeg inspirerer til at finde en god hverdagsbalance (heraf virksomhedens navn).

Svar på ofte stillede spørgsmål

Står jeg virkelig med en færdigskrevet e-bog efter 3 uger?

Måske. Det kommer an på flere ting. F.eks. hvor lang en e-bog du har tænkt dig at skrive, og hvor meget tid du har i de tre uger til at arbejde på den. Selvom du måske ikke står med den færdige e-bog ved kursets afslutning, så står du med en klar struktur for den, som gør det let at skrive den færdig, og klare anvisninger på, hvordan du får den færdig.

Hvor meget tid skal jeg bruge på kurset?

Selve kurset varer ca. 2 x 1 times webinar om ugen i de tre uger + den tid du vil bruge i facebookgruppen. Derimellem skal du selvfølgelig arbejde på din egen e-bog, og du får mest ud af kurset, hvis du har noget tid til dette undervejs. Hvis ikke, har du adgang til gruppen og webinarerne et godt stykke tid efter kursets afslutning, og e-bogen, hvor alle moduler er beskrevet, er din til evigt eje.

Jeg ved ikke noget om layout, kan jeg virkelig layoute min e-bog selv?

På kurset får du en række skabeloner til at sætte din bog op i programmet Canva (i en gratis version). Det er et meget lettilgængeligt program og du får anvisninger på, hvordan du griber det an. Hvis din bog kræver mere avanceret layout, fordi den f.eks. skal have illustrationer og mange billeder, er du nødt til at finde hjælp et andet sted.

Jeg vil gerne skrive en skønlitterær e-bog. Er kurset noget for mig?

Nej, desværre ikke. Kurset har fokus på faglige e-bøger, forstået som alle andre typer e-bøger end skønlitterære. F.eks. guides, formidling af faglig viden, deling af personlige historier og cases og lignende.

Så er det her, hvis du vil have besked, når kurset bliver sat til salg

(Der bliver en intropris til nyhedsmailslæsere)

* indicates required