Skal vi samarbejde?

Balancebaren Onlinemagasin er et magasin om modet til at skabe den hverdag, vi hver især drømmer om. Det udkommer ca. 2 gange om året.

Den primære målgruppe er ambitiøse kvinder, der er nysgerrige på livet og drømmer om at skabe et helt liv ud fra deres egne værdier.

Skal vi samarbejde om at lave godt indhold til dem?

Kontakt mig og hør mere

kontakt@jannipilgaard.dk / tlf. 22750896.

Sponsorerede artikler

Har du et budskab, du gerne vil have ud til Balancebarens målgruppe, så kan jeg hjælpe dig med at skabe det rette indhold og formidlingen til målgruppen.

Du kan ikke købe dig til en artikel i Balancebaren Onlinemagasin, hvor du selv bestemmer indholdet 100%. For mig er det vigtigt, at indholdet i magasinet er interessant og relevant for målgruppen, og derfor hjælper jeg dig med at skabe indhold, som målgruppen finder interessant. Det er også den markedsføring, der vil virke bedst for dig.

Artikler, hvor du bringer din faglighed i spil

Er du vidensformidler og har du et budskab til Balancebarens målgruppe, har du mulighed for at få min hjælp til at formidle din viden bedst muligt. Det indhold, vi laver, kan både formidles via Balancebaren og via dine egne kommunikationskanaler.

Der kan både være tale om en enkelt artikel + omtale på Bøger&Balances sociale medier eller et længerevarende samarbejde over x antal måneder. I et længere samarbejde kan der indgå, at jeg også hjælper og guider dig til at få mest muligt ud af dine egne kommunikationskanaler.

Annoncering på Balancebaren

Du har også mulighed for at annoncere for dine produkter eller services på Balancebaren Onlinemagasin. Kontakt mig gerne for nærmere information om dette.

Del din viden i en e-bog

Få min hjælp til at formidle din viden og dine budskaber til din målgruppe via en e-bog, et onlinemagasin eller en fysisk bog.

Læs mere om min hjælp til e-bøger her

Læs mere om min hjælp til fysiske bøger her

Kontakt mig og hør mere 

Tag fat i mig og hør om muligheder og priser og lad os tage en uforpligtende snak om, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig med at nå ud til din målgruppe.

kontakt@jannipilgaard.dk / tlf. 22750896