Skal vi samarbejde?

Henvender du dig også til forældre eller andre, som ønsker en god hverdagsbalance eller fokus på et godt arbejdsliv?

Så skal vi måske samarbejde om at lave godt indhold til dem?

Et samarbejde med mig og Balancebaren kan foregå på mange forskellige måder. Du kan se forskellige forslag herunder, men du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har en anden ide eller har lyst til at sparre med mig om, hvordan vi sammen kan skabe indhold, der både er relevant for målgruppen og for dit brand.

Kontakt mig og hør mere

janni@balancebaren / tlf. 22750896.

Det får du ud af samarbejdet

  1. Branding: Din virksomhed bliver synlig over for din målgruppe, og du får bredt dit budskab og produkt ud, så folk lærer virksomheden bedre at kende.
  2. Målrettet og kreativt indhold: Ved at benytte en kommunikationsekspert til at kreere indhold, får du mere målrettet og kreativt indhold, som styrker din kommunikation med din målgruppe.
  3. SEO: Når du vælger et samarbejde, som inkluderer indhold på Balancebarens hjemmeside, får du links til din hjemmeside, som er værdifuldt for din hjemmesides synlighed på google.

Sponsorerede artikler

Har du et budskab, du gerne vil have ud til Balancebarens målgruppe, så kan jeg hjælpe dig med at skabe det rette indhold og formidlingen til målgruppen.

Du kan ikke købe dig til en artikel på Balancebaren, hvor du selv bestemmer indholdet 100%. For mig er det vigtigt, at indholdet på Balancebaren er interessant og relevant for målgruppen, og derfor hjælper jeg dig med at skabe indhold, som målgruppen finder interessant. Det er også den markedsføring, der vil virke bedst for dig.

Artikler, hvor du bringer din faglighed i spil

Er du vidensformidler og har du et budskab til Balancebarens målgruppe, har du mulighed for at få min hjælp til at formidle din viden bedst muligt. Det indhold, vi laver, kan både formidles via Balancebaren og via dine egne kommunikationskanaler.

Der kan både være tale om en enkelt artikel + omtale på Balancebarens sociale medier eller et længerevarende samarbejde over x antal måneder. I et længere samarbejde kan der indgå, at jeg også hjælper og guider dig til at få mest muligt ud af dine egne kommunikationskanaler.

Hjælp til kommunikation og indhold til dine egne kanaler

Måske vil du hellere styrke dit brand via dine egne kanaler, Så kan du bruge mig til at udvikle og skabe godt indhold, du selv kan bruge. Det er helt op til dig, hvor vi skal starte, og hvor vi skal slutte, men jeg guider og hjælper dig gerne helt fra en overordnet kommunikationsstrategi over en konkret kommunikationsplan og hele vejen til udarbejdelse af konkrete tekster og opslag til sociale medier.

Annoncering på Balancebaren

Du har også mulighed for at annoncere for dine produkter eller services på Balancebarens hjemmeside, Onlinemagasin og sociale medier. Kontakt mig gerne for nærmere information om dette.

Sponsoreret e-bog: Hacks til den travle hverdag

Jeg søger lige nu eksperter, som vil deltage i en e-bog målrettet travle kvinder, der oplever at det er svært at nå alt det de gerne vil og skal i hverdagen. E-bogen giver læseren tiltag som nemt kan implementeres i hverdagen indenfor 8 forskellige områder. Det kunne være sundhed, job, parforhold, familie og børn, bolig, personlig udvikling mf.

Kontakt mig hvis det kunne være interessant for dig.

Del din viden i en e-bog

Få min hjælp til at formidle din viden og dine budskaber til din målgruppe via en e-bog. En e-bog har mere tyngde end en artikel eller en række blogindlæg og er mindre krævende at lave end at udgive en fysisk bog. Du kan bruge en e-bog som freebee til at vise dine kunder hvad du står for, og hvad du kan, eller du kan sælge den og bruge den som et supplement til dine andre produkter.

Kontakt mig og hør mere 

Tag fat i mig og hør om muligheder og priser og lad os tage en uforpligtende snak om, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig med at nå ud til din målgruppe.

janni@balancebaren.dk / tlf. 22750896