På en lykkelig dag…

Sommertema

Hen over sommeren færdiggør forskellige kvinder sætninger om hverdagslykke her på Balancebaren. Læs med og bliv inspireret til at reflektere over, hvad der gør dig lykkelig i din hverdag. I dag er det Malene Langvad, som færdiggør sætningerne.

Fakta:

Malene Langvad bor i Vejen og er gift og mor til to. Hun er uddannet antropolog og projektansat ved Vardemuseerne. Følg Malene på instagram

På en lykkelig dag…

starter dagen med nybagte boller, varm kaffe og glade børn.

er jeg sammen med min familie. Og også meget gerne med familie eller venner, jeg har savnet længe (på grund af Corona).

spiser jeg jordbær, der smager af solskin. Og sushi til aftensmad.

drikker jeg gin til “dessert”.

ringer jeg til min mor.

er vejret hverken for koldt eller for varmt. Det vil sige over 20 grader og ikke for meget over 25.

griner jeg af mine børns skøre påfund.

snakker jeg om kropspositivisme på de sociale medier.

lytter jeg til Tina Dickow. En god lydbog. Fuglekvidder. Og mine børn der leger idyllisk sammen. 😉

ser jeg en interessant dokumentar om menneskers liv.

dufter der af hyldeblomster. Eller Vesterhav.

bliver jeg glad når jeg møder ind på job.

har jeg tid til at hækle.

er jeg taknemmelig for alt jeg har. Min familie, mine venner, mit skønne arbejde, mit netværk på de sociale medier.

slutter dagen med et par stille timer, hvor børnene sover sødt og der er en god film eller serie på fjernsynet.

Læs de andre artikler i serien om hverdagslykke 

Hverdagslykke for mig er

Oplevelsen af at have en grundfølelse af glæde i maven. Det er børnelatter og duften af kaffe. Det er tiden til at tegne en tegning til min datter ud fra hendes ønsker om motivet. Det er inspirerende møder med mine kollegaer, interviews med mennesker, der gør mig klogere på verdens og livets mange nuancer.

Det er oplevelsen af flow, når mine fingre danser ord på tastaturet. Det er fornemmelsen af at have travlt på en meningsfuld måde og hvor overblikket bevares hele vejen. Det er følelsen af, at ugerne går stærkt – fordi de fleste dage er gode dage.

Det er lyden af mine børn, der råber “mor!”, når jeg kommer hjem. Det er tanken om, at måske er klokken mange før det sker, men de får en glad mor hjem hver dag. Det er følelsen af selvsikkerhed og selvværd, når jeg kigger mig i spejlet efter mange år med selvhad.

Det er en stille stund, hvor mine øjne sluger et par sider af den bog, jeg alt for sjældent tager mig tid til at læse. Det er, at min coronasurdej stadig lever, eller at avocadostenen endelig har fået en lille spire på toppen.

Det er følelsen af garn imellem mine fingre og hæklenålens bølgende bevægelser. Det er at flette fingre med min mand og at kysse mine børn godnat. Det er at høre dem juble over de små ting og deres undren over livets finurligheder og selvfølgeligheder.

Det er den nostalgiske smag af et eller andet jeg også elskede som barn. Det er at se min søster på FaceTime efter en lang dag og at grine af mine venindes lille søn på Snapchat, når han falder i søvn midt i maden. Det er den lyserøde himmel, der tager pusten fra mig, lige inden jeg går i seng.

Hvis du har lyst til at dele din hverdagslykke til inspiration for os andre, kan du gøre det på Instagram under hashtagget #minlykkeligedag. Du kan bruge billedet herunder. Du kan også besvare spørgsmålene i din story ved hjælp af det andet billede.  Tag gerne @Balancebaren.

Billede til brug i Stories

Gem billedet på din telefon og upload det til stories med dine svar

Billede til brug i opslag

Gem billedet på din telefon og upload som et opslag i Instagram og skriv dit svar i teksten.

No Comments Yet

Comments are closed