På en lykkelig dag…

Sommertema

Hen over sommeren færdiggør forskellige kvinder sætninger om hverdagslykke her på Balancebaren. Læs med og bliv inspireret til at reflektere over, hvad der gør dig lykkelig i din hverdag. I dag er det Gitte Haugaard, som færdiggør sætningerne.

Fakta:

Gitte Haugaard er 37 år og bor i hus i en lille landsby i Sønderjylland med sin kæreste og sine 2 børn,  en dreng på 16 og en pige på 12. Derudover en bonus søn på 17. Har været selvstændig revisor siden 2013. Følg Gitte på Instagram på profilen Regnskabogfladesko.

På en lykkelig dag…

starter dagen med ro og kaffe. Jeg er bedst til at være den, der står først op og har et kvarter til en halv time, hvor jeg kan vågne i ro og få overblik over dagens opgaver eller bare sidde helt stille og mærke dagen starte.

er jeg sammen med min familie eller gode venner. Eller sammen med netværkskollega, der giver energi og sparring.

spiser jeg sushi eller en god bøf med masser af whisky sovs, pomfritter og salat

drikker jeg masser af god kaffe og på ganske særlige dage champagne

ringer jeg til min lillebror og får vendt hele verdenssituationen.

er vejret enten solskin og varmt, eller ekstremt med storm, snestorm, skybrud med lyn og torden.

griner jeg af de samtaler, der foregår ved aftensmaden mellem os voksne og børnene. Kærlige drillerier og sjove anekdoter.

snakker jeg om hvad mit næste drømmemål er, enten med mit arbejde eller privat.

lytter jeg til Hush, Junker, min søns playliste med alt godt fra 70-90érne.

ser jeg serier på IPad helt lukket inde i min egen verden. Helst krimiserier/aktion/drama serier.

dufter der af sommerregn, nyslået græs, friskpresset halm og bål.

bliver jeg glad, når min familie er tilpasse og glade, og når jeg når mine egne mål.

har jeg tid til tøffetid. Arbejde i nattøj, behøver ikke holde øje med klokken og kan lave det jeg har lyst til, når jeg har lyst til det.

er jeg taknemmelig for, at jeg er selvstændig og selv kan bestemme hvor, hvornår og hvor meget jeg vil arbejde.

slutter dagen med ro og en snak med min mand om, hvordan dagen har været, op- og ned -ture, og hvad vi har af planer for dagene efter.

Læs de andre artikler i serien om hverdagslykke

Hverdagslykke for mig er…

at jeg har fået skabt en hverdag, hvor jeg har tid til at realisere mine egne drømme,samtidig med at jeg kan være mor og kæreste. At jeg kan lave aftensmaden klar, når jeg holder frokostpause og undgå en stresset eftermiddag, hvor tiden hurtigt kommer til at spille en alt for stor rolle.

Hvis du har lyst til at dele din hverdagslykke til inspiration for os andre, kan du gøre det på Instagram under hashtagget #minlykkeligedag. Du kan bruge billedet herunder. Du kan også besvare spørgsmålene i din story ved hjælp af det andet billede.  Tag gerne @Balancebaren.

Billede til brug i Stories

Gem billedet på din telefon og upload det til stories med dine svar

Billede til brug i opslag

Gem billedet på din telefon og upload som et opslag i Instagram og skriv dit svar i teksten.

No Comments Yet

Comments are closed