På en lykkelig dag…

Sommertema

Hen over sommeren færdiggør forskellige kvinder sætninger om hverdagslykke her på Balancebaren. Læs med og bliv inspireret til at reflektere over, hvad der gør dig lykkelig i din hverdag. I dag er det Marie Carlsen, som færdiggør sætningerne.

Fakta:

(mor og mor) Marie Carlsen er gift med Sara på 6. år, som sammen har børnene Vilfred på 3 og Benedikte på 6. Bor midt i Aarhus i en lille lejlighed på 66 kvm. Uddannelse i Value Chain Management og er pt imellem jobs. Følg Marie på Instagram på profilen Morogmor

På en lykkelig dag…

starter dagen med at vi fylder køletasken, laver frisk kaffe, pakker spande og skovle og spiser morgenmad sammen på stranden.

er jeg sammen med min lille familie. Der er intet, der kan give følelsen af ’hjemme’ som dem.

spiser jeg tomat og mozzarella salat. Gerne med en balsamico glaze og salt og pepper.

drikker jeg frisk lavet kaffe. På gode bønner, presset på aero pres’sen og med skummet sødmælk. Åh den kaffe.

ringer jeg til min mormor og morfar.

er vejret solskin med en lille brise

griner jeg af Sara. Hun er sjov uden at vide det hele dagen lang. (Også) på en lykkelig dag er hun alt, hvad man skal bruge.

snakker jeg om børn, fremtid og drømme. Jeg kan virkelig godt lide at drømme om alle de gode ting, vi har og har i vente.

lytter jeg til Eminem og kommer i bad ass stemning. Eller Kidd med ’bedre’, for så har jeg vundet alle dagens point, synes jeg selv.

ser jeg havet

dufter der af Prada’s parfume Candy. Den købte Sara, lige da vi blev kærester. Jeg har købt den 3 gange siden, fordi den grounder mig mere end noget andet nu.

bliver jeg glad, når der er plads til fordybelse.

har jeg tid til at drikke varm kaffe eller give Sara fodmassage

er jeg taknemmelig for, at problemer altid løser sig. Og at min tillid, til at livet vil mig noget godt, endnu ikke er modbevist.

slutter jeg dagen med rent sengetøj og god nattesøvn.

Læs de andre artikler i serien om hverdagslykke

Hverdagslykke for mig er…

når der er plads til fis og ballade. Når perfektionistiske forventninger bliver skubbet i baggrunden, og samvær og nærvær kommer først. En hurtig aftensmad på stranden kan vi leve flere dage på. Høj musik i ulvetimen kan gøre en skræntende aften mindeværdig. Hverdagslykke må være at mærke, at man gang på gang er god til at leve den hverdag, man altid drømte om.

Hvis du har lyst til at dele din hverdagslykke til inspiration for os andre, kan du gøre det på Instagram under hashtagget #minlykkeligedag. Du kan bruge billedet herunder. Du kan også besvare spørgsmålene i din story ved hjælp af det andet billede.  Tag gerne @Balancebaren.

Billede til brug i Stories

Gem billedet på din telefon og upload det til stories med dine svar

Billede til brug i opslag

Gem billedet på din telefon og upload som et opslag i Instagram og skriv dit svar i teksten.

No Comments Yet

Comments are closed