På en lykkelig dag…

Sommertema

Hen over sommeren færdiggør forskellige kvinder sætninger om hverdagslykke her på Balancebaren. Læs med og bliv inspireret til at reflektere over, hvad der gør dig lykkelig i din hverdag. I dag er det Alexandra Kirk, som færdiggør sætningerne

Fakta:
Alexandra Kirk er 25 år og bor i Korsør i et nykøbt hus tæt ved stranden. Hun bor med sin mand og deres to børn – Viktor på 4 år og Jasmin på 2 år. Uddannet pædagog, men arbejder pt. i en elektronikvirksomhed. Har et firma, hvor jeg dels sælger plakater og dels hjælper selvstændige kvinder med at fyre op for deres succes på instagram og tiltrække kunder. Lær Alexandra bedre at kende på Instagram.

På en lykkelig dag…

starter dagen med at have god tid til at gøre mig selv klar og hygge med mine børn. De elsker at putte om morgenen, og det samme gør mor her!

er jeg sammen med min familie. Jeg er et stort familiemenneske, og elsker at have forældre, svigerforældre, osv. på besøg. Og så er jeg selvfølgelig også sammen med min mand og mine børn. De er helt sikkert dem, jeg elsker allermest at være sammen med.

spiser jeg sushi! Jeg elsker sushi. Generelt elsker jeg faktisk bare at spise ude på restauranter, hvilket er noget vi ofte gør. Det er så hyggeligt, og altid lækkert mad.

drikker jeg cola zero eller vand. Lidt kedeligt, i know. Skal jeg virkelig forkæle mig selv, servere jeg et glas koldt Barefoot Moscato hvidvin.

er vejret solrigt! Jeg er typen, hvis humør præges ret meget af vejret udenfor, så jeg elsker når solen skinner.

griner jeg af min mand. Han har den skønneste humor.

snakker jeg om min passion og mine drømme. Jeg elsker at drøfte mine ideer med min mand, få inputs, råd og måske andre gode idéer.

lytter jeg til podcast. Jeg har en weird obsession af true crime og lytter derfor ret meget til podcasts som ”Mørkeland”, ”Serial Killers”, ”Lets Not Meet” og jeg kunne fortsætte derudaf i uendelighed.

ser jeg Friends. For real, jeg har set den serie fra start til slut minimum 50 gange, og jeg bliver vitterlig aldrig træt af den. Den kan altid gøre mig i godt humør.

dufter der af blomster.

bliver jeg glad, når Jeg har masser af tid til bare at hygge med mine børn og være helt nærværende. Jeg elsker at putte med dem, hygge med dem, snakke med dem. De har heldigvis lige så god humor som deres forældre, og så er de bare så skønne.

har jeg tid til både at hygge med min familie, men også at prioritere noget mig-tid. Tage et langt bad, barbere ben, ordne negle og ting i den dur.

er jeg taknemmelig for uh, der er faktisk ret mange ting jeg er taknemmelig for. Henover det sidste års tid, er jeg virkelig begyndt at sætte pris på de mindste ting og tænke over, hvor heldig jeg er over at have alle de ting i mit liv, som jeg har. En fantastisk mand, to vidunderlige børn, nyt hus, en bil, et arbejde osv. Når jeg føler mig nede, stresset el.lign., tænker jeg tit på dem, der har det så meget værre end mig selv og ser tingene i et andet perspektiv. Jeg når som regel altid frem til den konklusion, at jeg faktisk har det meget godt med de småproblemer, jeg har.

slutter dagen med hyggetid med min mand. Fx en god film og bland-selv-slik.

Læs de andre artikler i serien om hverdagslykke

Hverdagslykke for mig er

at være positiv, og fokusere på alle de gode ting, jeg har i mit liv, og hvor heldig jeg egentlig er. At hygge med min familie og bare være i godt humør uden at skulle stresse over en hel masse.

Hvis du har lyst til at dele din hverdagslykke til inspiration for os andre, kan du gøre det på Instagram under hashtagget #minlykkeligedag. Du kan bruge billedet herunder. Du kan også besvare spørgsmålene i din story ved hjælp af det andet billede.  Tag gerne @Balancebaren.

Billede til brug i Stories

Gem billedet på din telefon og upload det til stories med dine svar

Billede til brug i opslag

Gem billedet på din telefon og upload som et opslag i Instagram og skriv dit svar i teksten.

No Comments Yet

Comments are closed