Om Balancebaren

Inspiration om hverdagsbalance

Her på Balancebaren forsøger jeg at inspirere dig til at leve dit liv med plads til det, du drømmer om, når du ikke behøver stå på mål for samfundets normer.

Det gør jeg i onlinemagasinet og via artikler her på siden.

Inspiration til balancen

I onlinemagasinet møder du kvinder, der ligesom dig vil have det hele og balancerer hverdagen ud fra bedste evne. Nogen deler deres faglige viden om at finde balancen og giver os andre gode råd og guides. Andre har fundet balancen og fortæller hvordan.
Vi inspirerer hinanden, så du forhåbentlig kommer tættere på den balance, der passer til dig lige nu.

Balance handler både om tid, ambitioner, økonomi, frihed, sundhed, kærlighed, drømme og passion, og du vil møde det hele her.

Udover Balancebaren driver jeg forlaget Bøger&Balance, hvor jeg udgiver bøger, der forsøger at inspirere til, at vi tør reflektere over vores liv og tør gøre noget nyt.

Hvem står bag?

Jeg er journalist og bogcoach og hjælper kommende forfattere til at formidle det, de brænder for via bøger og e-bøger. Du er velkommen til at kigge forbi jannipilgaard.dk og se mere.

Selv drømmer jeg om en balance, hvor eftertænksomhed er lige så meget værd som hurtige beslutninger, og hvor omsorg er lige så meget værd som økonomisk vækst. En balance hvor mennesker ikke bliver syge af deres hverdag, fordi tingene skal gå så stærkt, og hvor beslutninger tages med fokus på mennesker og vores jord og ikke kun på økonomi.

Skriv til mig eller add mig på LinkedIn, hvis du tror, at vi kan inspirere hinanden.

kontakt@jannipilgaard.dk eller tlf. 22 75 08 96

Janni Pilgaard, journalist og bogcoach