Om Balancebaren

Bøger og balance

Måske lyder det som en mærkelig kombination, men det giver mening for mig. Det er nemlig lige præcis de to ting, jeg er passioneret omkring og er ekspert i.

Her på Balancebaren forsøger jeg at inspirere dig til at leve dit liv med plads til det, du drømmer om, når du ikke behøver stå på mål for samfundets normer. Og så hjælper jeg dig i mål med at begynde at inspirere andre med det, du brænder for, via en bog eller en e-bog.

Inspiration til balancen

I onlinemagasinet møder du kvinder, der ligesom dig vil have det hele og balancerer hverdagen ud fra bedste evne. Nogen deler deres faglige viden om at finde balancen og giver os andre gode råd og guides. Andre har fundet balancen og fortæller hvordan.
Vi inspirerer hinanden, så du forhåbentlig kommer tættere på den balance, der passer til dig lige nu.

Balance handler både om tid, ambitioner, økonomi, frihed, sundhed, kærlighed, drømme og passion, og du vil møde det hele her.

Hvorfor en bar?

En bar er et sted, hvor vi taler sammen, og hører hinandens historier. Den her bar er for os, der vil leve efter vores egne værdier og gerne vil inspireres af andre og deres måde at leve på. Det sker i onlinemagasinet og på Instagram. Det er også her, vi deler vores erfaringer og viden, så andre kan få glæde af den. Det sker i bøger og e-bøger, hvor det både kan være dig og mig, der står som forfatter.

Og hvem ved, måske opstår balancebaren også i den virkelige verden en dag, så vi kan tage en drink sammen, mens vi bliver inspireret af hinandens historier.

Bag baren

Jeg er journalist, e-bogsforfatter og foredragsholder, og her på Balancebaren har jeg samlet alle mine talenter og interesser, så du både kan blive inspireret til din hverdagsbalance, få stillet spørgsmål til samfundets normer og få min hjælp til at formidle det, du brænder for i en fagbog eller en e-bog.

Selv drømmer jeg om en balance, hvor eftertænksomhed er lige så meget værd som hurtige beslutninger, og hvor omsorg er lige så meget værd som økonomisk vækst. En balance hvor mennesker ikke bliver syge af deres hverdag, fordi tingene skal gå så stærkt, og hvor beslutninger tages med fokus på mennesker og vores jord og ikke kun på økonomi.

Skriv til mig eller add mig på LinkedIn, hvis du tror, at vi kan inspirere hinanden.

Vil du have synlighed til dit brand via Balancebaren, så se mere her.

janni@balancebaren.dk eller tlf. 22 75 08 96

Janni Pilgaard, journalist og redaktør