Om Balancebaren

Kan du finde balancen?

Du kender det godt. Der er for få timer i døgnet, og du vil gerne både have de spændende opgaver på jobbet, have tid til at lege med dit barn, nå en løbetur og drikke kaffe med veninderne. Og måske har du også dit eget lille projekt i skrivebordsskuffen eller baghovedet, som du gerne vil have tid til at udvikle på.

Hvordan skal du nogensinde finde balancen i det?

 

Inspiration til balancen

Når du træder ind i Balancebaren, møder du kvinder, der ligesom dig vil have det hele og balancerer hverdagen ud fra bedste evne.

Nogen deler deres faglige viden om at finde balancen og giver os andre gode råd og guides. Andre har fundet balancen og fortæller hvordan, og så er der os, som stadig leder.

Vi inspirerer hinanden, så du forhåbentlig kommer tættere på den balance, der passer til dig lige nu.

Balance handler både om tid, ambitioner, økonomi, frihed, sundhed, kærlighed, drømme og passion, og du vil møde det hele her.

 

Hvorfor en bar?

En bar er et sted, hvor vi taler sammen, og hører hinandens historier. Den her bar er for os, der vil have det hele. Vi har brug for at blive inspireret af andre for at finde frem til, hvad der virker for os, og det er formålet med dette sted.

Og hvem ved, måske opstår balancebaren også i den virkelige verden en dag, så vi kan tage en drink sammen, mens vi bliver inspireret af hinandens historier.

Bag baren

Jeg har startet balancebaren, fordi jeg selv har svært ved at finde balancen i min hverdag med ambitioner og tre børn.

Derfor er balancebaren også min personlige undersøgelse af, hvordan jeg kan finde balancen i mit liv, og jeg glæder mig til at blive inspireret og forhåbentligt også inspirere dig til at leve dit liv med plads til det, du drømmer om.

Skriv til mig eller add mig på LinkedIn, hvis du tror, at vi kan inspirere hinanden.

Vil du have min hjælp til branding og kommunikation, eller har du et brand, som er interessant for Balancebarens målgruppe, så se mere her.

janni@balancebaren.dk eller tlf. 22 75 08 96

Janni Pilgaard, ejer og redaktør