Hjælp til kommunikation og tekstforfatning

Har du brug for hjælp til en strategi for din virksomheds kommunikation eller hjælp til tekstforfatning, kan jeg hjælpe dig.

Det er helt op til dig, hvor vi skal starte, og hvor vi skal slutte, men jeg guider og hjælper dig gerne helt fra en overordnet kommunikationsstrategi over en konkret kommunikationsplan og hele vejen til udarbejdelse af konkrete tekster og opslag til sociale medier.

Jeg kan f.eks. hjælpe dig med:

  • Plan for din online tilstedeværelse på hjemmeside, sociale medier og nyhedsbrev
  • Strategi og plan for dine nyhedsbreve samt udarbejdelse af konkrete nyhedsbreve
  • Strategi og plan for dine sociale medier samt udarbejdelse af opslag
  • Hjemmesidetekster, blogindlæg og artikler
  • E-bøger og andre større publikationer
  • Sparring til dine tekster og din kommunikation

Kontakt mig og hør mere

janni@balancebaren.dk / 22750896

Om mig og mine kunder

Jeg er journalist og har arbejdet med formidling online og via tekst gennem mange år.

De fleste af mine kunder arbejder med mennesker, familieliv og arbejdsliv, som også er det fokus jeg har i den anden del af min virksomhed, hvor jeg udgiver et onlinemagasin om balance mellem arbejdsliv og familieliv.  Jeg har derfor stor viden på disse områder, du som kunde kan have glæde af.

Desuden har jeg adgang til en målgruppe af moderne ambitiøse kvinder, som vil have balance og mest muligt ud af hverdagen. Har du samme målgruppe, kan du overveje et samarbejde, hvor du samtidig eksponeres via mine platforme.