Foredrag og workshops

Jeg tilbyder forskellige foredrag og workshops med fokus på balance i hverdagen. Kontakt mig også gerne, hvis du vil have en særlig vinkel på balance i hverdagen.

Book et foredrag eller hør mere?

janni@balancebaren.dk eller tlf. 22 75 08 96.

Sæt farten ned og find balancen

Hvis du er som de fleste andre småbørnsforældre, så løber du stærkt i hverdagen. Men hvorfor løber vi alle sammen så stærkt? Og hvordan kan vi sætte farten ned uden at gå på kompromis med vores ambitioner og faktisk få tid til mere?

I foredraget får du:

  • En forklaring på, hvorfor det er svært at sætte farten ned, selvom du mærker, at det vil være godt for dig
  • Inspiration til at finde ud af hvad der er vigtigst for dig i din hverdag, og hvordan du finder modet til at sætte farten ned
  • Konkrete tiltag til hvordan du får plads til det, der er vigtigt i dit liv

Ambitiøs på deltid

Mand, børn, hus, bil og fuldtidsjob. Som så mange andre, var det, hvad jeg stræbte efter i mine 20ere og havde opnået, da jeg var omkring de 30. Men jeg oplevede, at jeg løb alt for stærkt og ikke nød min hverdag.

I foredraget får du:

  • Min historie om at gå fra en alt for travl hverdag til en hverdag med overskud og tid – og det uden at jeg er gået på kompromis med mine ambitioner
  • Input om hvordan samfundet spænder ben for at være ambitiøs uden at arbejde 6o timer om ugen, og inspiration til hvordan du slipper fri
  • Øvelser og spørgsmål der får dig til at reflektere over, hvordan din hverdag ser ud, og hvad du drømmer om

Planlæg dig til en hverdag uden travlhed

Få mit bud på, hvad der skal til for at finde balancen med plads til både ambitioner og familieliv uden at gå ned med stress.

Foredraget er et hands-on oplæg med forslag til konkrete handlinger, du kan implementere allerede i dag.

Oplægget er oplagt som et kortere indspark på et morgenmøde eller fyraftensmøde, eller til et socialt arrangement.

Foredrag eller workshop?

Alle emner kan både tilbydes som foredrag og som workshop. Forskellen ligger i, hvor meget deltagerne selv skal på banen og arbejde med eget liv.

Men jeg tror på, at vi lærer rigtig meget af hinanden, når vi taler sammen og hører hinandens perspektiver, og derfor er et foredrag eller en workshop med mig altid en kombination af, at jeg deler min viden, og at vi reflekterer og taler sammen om emnet.

Jeg har tidligere holdt foredrag og workshop for bl.a. Ladies First, Barselshuset i Aarhus og Boss Lady Aalborg.

Book et foredrag eller hør mere?

janni@balancebaren.dk eller tlf. 22 75 08 96.

Læs hvad andre har sagt om mine foredrag

“Janni har en særlig evne til at være nærværende på en måde, så hun stiller de rigtige spørgsmål, som sætter tanker igang. Flere deltagere sagde efterfølgende, at de skulle hjem at mærke efter, om de havde den rette balance, eller om den skulle justeres.”

Nadja Joensen, arrangør i Boss Lady

Virkelig inspirerende foredrag om (arbejds-)livets drømme og forventninger og vilkår og tvivl. Jeg kender ikke den kvinde, der ikke kan spejle sig i Jannis ærlige fortælleing og finde både spørgsmål og svar ift. valg og fravalg i arbejdslivet 

Deltager til foredraget Ambitiøs på deltid

Janni leverer et spændende personligt foredrag, der griber opmærksomheden og rører publikum. Det sætter en masse tanker igang og sætter perspektiv på ens eget liv. 

Deltager til foredraget Ambitiøs på deltid