Foredrag og workshops

Jeg tilbyder forskellige foredrag og workshops med fokus på balance i hverdagen. Kontakt mig også gerne, hvis du vil have en særlig vinkel på balance i hverdagen.

Book et foredrag eller hør mere?

kontakt@jannipilgaard.dk eller tlf. 22 75 08 96.

Slip tidstyranniet og få tid nok

Kender du følelsen af at suse gennem livet, hvor den ene dag tager den næste, og hvor tiden går, mens du hele tiden er på vej videre? Hvad er det, vi skal nå? Og skal vi bare acceptere at følelsen af at mangle tid og at blive syge af stress er en helt normal del af vores liv?

Dette oplæg forklarer:

  • hvorfor vi føler, at vi ikke har tid nok
  • hvorfor vi faktisk alligevel har tid nok
  • hvordan du kan få følelsen af tid nok

Oplægget tager udgangspunkt i bogen ”Slip tidstyranniet og få tid nok” som udkommer i 2023.

Ambitiøs på deltid

Mand, børn, hus, bil og fuldtidsjob. Som så mange andre, var det, hvad jeg stræbte efter i mine 20ere og havde opnået, da jeg var omkring de 30. Men jeg oplevede, at jeg løb alt for stærkt og ikke nød min hverdag.

I foredraget får du:

  • Min historie om at gå fra en alt for travl hverdag til en hverdag med overskud og tid – og det uden at jeg er gået på kompromis med mine ambitioner
  • Input om hvordan samfundet spænder ben for at være ambitiøs uden at arbejde 6o timer om ugen, og inspiration til hvordan du slipper fri
  • Øvelser og spørgsmål der får dig til at reflektere over, hvordan din hverdag ser ud, og hvad du drømmer om

Skift tempo og find balancen

Er du mest snegl, myre eller jaguar? Forhåbentlig er du det hele, for vi har brug for at skifte tempo både gennem dagen, ugen og året.

Der kan være et vidunderligt flow i effektivitet, travlhed og fart, men hvis ikke det kombineres med pauser, langsomhed og eftertænksomhed, så tager vi dårligere beslutninger, brænder ud og mister gejsten.

Dette oplæg forklarer dig, hvorfor temposkift er vigtige, og hvordan du får flere temposkift ind i din hverdag.

Oplægget er oplagt som et kortere indspark på et morgenmøde eller fyraftensmøde, eller til et socialt arrangement.

Foredrag eller workshop?

Alle emner kan både tilbydes som foredrag og som workshop. Forskellen ligger i, hvor meget deltagerne selv skal på banen og arbejde med eget liv.

Men jeg tror på, at vi lærer rigtig meget af hinanden, når vi taler sammen og hører hinandens perspektiver, og derfor er et foredrag eller en workshop med mig altid en kombination af, at jeg deler min viden, og at vi reflekterer og taler sammen om emnet.

Jeg har tidligere holdt foredrag og workshop for bl.a. Ladies First, Barselshuset i Aarhus og Boss Lady Aalborg.

Book et foredrag eller hør mere?

kontakt@jannipilgaard.dk eller tlf. 22 75 08 96.

Læs hvad andre har sagt om mine foredrag

“Janni har en særlig evne til at være nærværende på en måde, så hun stiller de rigtige spørgsmål, som sætter tanker igang. Flere deltagere sagde efterfølgende, at de skulle hjem at mærke efter, om de havde den rette balance, eller om den skulle justeres.”

Nadja Joensen, arrangør i Boss Lady

Virkelig inspirerende foredrag om (arbejds-)livets drømme og forventninger og vilkår og tvivl. Jeg kender ikke den kvinde, der ikke kan spejle sig i Jannis ærlige fortælleing og finde både spørgsmål og svar ift. valg og fravalg i arbejdslivet 

Deltager til foredraget Ambitiøs på deltid

Janni leverer et spændende personligt foredrag, der griber opmærksomheden og rører publikum. Det sætter en masse tanker igang og sætter perspektiv på ens eget liv. 

Deltager til foredraget Ambitiøs på deltid