Drømmer du om at skrive en fagbog, men har du svært ved at komme i mål alene?

Så kan du få min hjælp. Jeg hjælper med mange typer bøger, især selvhjælpsbøger, interviewbøger samt fagbøger målrettet almindelige mennesker. Skønlitteratur overlader jeg til andre, som er eksperter i det.

Jeg tilbyder:

Skrivecoaching, hvor du har mig på sidelinjen under hele din skriveproces til opbakning, gode skriveråd, og til at sørge for at du hele tiden rykker dig fremad.

Redigering, hvor jeg hjælper dig med vinkel og struktur på din bog og gennemlæser din tekst og kommenterer, når du har behov for det. Du kan vælge at få redigeringshjælp lige fra din ide, eller når det giver mening i din proces.

Hjælp til forlagspitch, hvor jeg hjælper dig med at lave en god synops samt et enkelt kapitel, du kan sende til forlag, hvor du gerne vil have udgivet din bog.

Ghostwriting, hvor jeg skriver bogen for dig ud fra interviews med dig.

Prisen aftaler vi ud fra opgavens kompleksitet og størrelse, men du kan altid booke mig på timebasis til 750 kr. i timen.

Vil du vide mere, så kontakt mig på janni@balancebaren.dk eller tlf. 22 75 08 96 helt uforpligtende.